Seiling Middelhavet

seiling_sol_badFarvann og  sesong
Enten dere ønsker å prøve seilerlivet for første gang eller er mer erfarne turseilere, kan vi friste med et variert  farvann vest i Middelhavet. Vår faste base ligger midt i Languedoc, Syd Frankrike,  på kysten noen mil sør for Narbonne mot grensen til Costa Brava i Spania. Og mens nattefrosten ennå herjer i Norge og båtlivet for de fleste er en fjern drøm, er vi i full gang med vårpuss og de første seilturene. Sesongen varer i åtte måneder fra mars til ut oktober, og ofte får vi fine dager på sjøen både i februar og november. Seilferier i tidlig vår eller sen høst kan ofte kombineres med andre mer landfaste opplevelser. Vi arrangerer også seilkurs.

Vi seiler stort sett langs hele den franske Middelhavskysten og langs den nydelige spanske Costa Brava – kysten ned mot Barcelona. Helt  forskjellig fra norsk skjærgård med havner, byer  og små bukter som gir en annen opplevelse og en annen ramme rundt seilingen.

 

Båten
Du møter en vel utstyrt og stødig Bavaria 50 Cruiser, med 4 gjestelugarer delvis med dobbelkøy, delvis med over og underkøy. For gjester er det 2 toaletter med dusj til disposisjon, og ellers god plass ute og inne og med alt sikkerhetsutstyr på plass. En perfekt båt for korte eller lengre turer i det aktuelle farvannet.  I tillegg  til det seiltekniske har båten stort soldekk, bimini/soltak over cockpit, badeplattform  akter med dusj og badetrapp.

 

Fordeler

–    ingen dødtid, seilingen tilpasses deltakernes ankomsttid og ankomststed
–    båten er helt seilklar ved turens start, med sengetøy, håndklær, vann, diesel og proviant for turen
–    ingen plikt til å nå et spesielt mål, turen tilpasses farvann, vær og gjester
–    ingen kompetansekrav
–    inkluderte måltider serveres om bord ellers spiser dere i land

Grunnet Covid-19 har vi valgt å legge ned virksomheten i Middelhavsliv. Vi takker for mange gode minner og fine opplevelser gjennom årene sammen med våre gjester