MEDSEILER UKE

Seilturer fra lørdag til lørdag med skipper hvor man er medbeiler på turen. Vi tilpasser turstart og avslutning til gjestenes ankomst- og avreisetider. Med skipper og proviantering på plass starter turen umiddelbart og det blir mer tid til opplevelser og oppdagelser.

SEILKURS

Seilkurs i Middelhavet som går fra lørdag til lørdag. Kurset som like mye er en hyggelig seiltur gjennomføres med rommelig og velutstyrt båt, Bavaria 50 Cruiser, med god plass til deltakerne. Forhåndskunnskaper er ikke nødvendig, men en fordel at man er litt båtvant.

Farvann og sesong
Enten dere ønsker å prøve seilerlivet for første gang eller er mer erfarne turseilere, kan vi friste med et variert farvann vest i Middelhavet. Vår faste base ligger midt i Languedoc, Syd Frankrike, på kysten noen mil sør for Narbonne mot grensen til Costa Brava i Spania. Og mens nattefrosten ennå herjer i Norge og båtlivet for de fleste er en fjern drøm, er vi i full gang med vårpuss og de første seilturene. Sesongen varer i åtte måneder fra mars til ut oktober. Ofte får vi også fine dager på sjøen både i februar og november. Seilferier i tidlig vår eller sen høst kombineres ofte med andre mer landfaste opplevelser, så her kan man kombinere med opplevelser fra våre andre turprogrammer. Seiling i Middelhavet byr også på opplevelser utover det opplagte båtlivet.

Vi seiler stort sett langs hele den franske Middelhavskysten og langs den nydelige spanske Costa Brava  –  kysten ned mot Barcelona. Helt forskjellig fra norsk skjærgård med havner, byer og små bukter som gir en annen opplevelse og en annen ramme rundt seilingen.

Båten
En velutstyrt og rommelig Bavaria 50 Cruiser, med 4 gjestelugarer delvis med dobbelkøy, delvis med over- og underkøy samt  2 gjestetoaletter med dusj til disposisjon. Ellers er det god plass ute med romslig cockpit  og god solplass på fordekket samt badeplattform akter med badetrapp og dusj. Inne er der stor salong, bysse og kartbord i tillegg til lugarer og toaletter. En perfekt båt for korte eller lengre turer i det aktuelle farvann.

Fordeler med vårt turprogram  –  Seiling i Middelhavet

  • ingen dødtid, seilplanen tilpasses deltakernes ankomsttid og ankomststed
  • båten er helt seilklar ved ankomst og ombord er der sengetøy, håndklær, vann, diesel og proviant for turen
  • ingen plikt til å nå et spesielt mållunsj-i-cockpit
  • turen tilpasses farvann, vær og gjester
  • ingen kompetansekrav

Inkluderte måltider serveres om bord ellers spiser dere i land.

Grunnet Covid-19 har vi valgt å legge ned virksomheten i Middelhavsliv. Vi takker for mange gode minner og fine opplevelser gjennom årene sammen med våre gjester.