MAT VIN KULTUR UKE

Opplevelsesferier med tema sydfransk mat, vin og kultur fra lørdag til lørdag og arrangeres fra slutten av februar til midten juni og fra slutten av august til begynnelsen av desember.

MAT VIN KULTUR WEEKEND

Opplevelsesferier fra torsdag til mandag med sydfransk mat, vin og kultur som tema for grupper på 6-8 personer. Arrangeres fra slutten av september til midten av mai.

VÅRTUR I MARS

Opplev mandelblomstringen i Corbieres uke 11 fra 12. – 19. mars! Et fantastisk skue når hele landskapet innhylles i en sky av blomstrende mandeltrær i sjateringer fra hvitt til skarpt rosa.

AKTIVITETSFERIE UKE

Opplevelsesferier fra lørdag til lørdag med sykling, seiling og fottur i Corbieresfjellene. Alt i en hyggelig og uhøytidlig atmosfære hvor fransk gourmetmat og vinkultur også er en del av opplevelsen. Arrangeres fra påske til midten av juli og fra slutten av august til ut oktober.

SYKKELWEEKEND

Oval weekend fra torsdag til mandag med en touch av fransk mat- og vinkultur. Arrangeres fra mars til mai og fra begynnelsen av oktober til ut november. Her får man oppleve landskapet i Corbieres og  Languedoc fra sykkelsetet i 2 dager og 1 dag viet områdets mat-, vin- og kultur.

SYKKELFERIE I SYD FRANKRIKE

Opplevelsesferier i Corbieres hvor man får oppleve områdets varierte natur og deilige klima fra sykkelsetet.  Her bor man fast ett sted hele uken og slipper å pakke ned og opp hver dag. Innkvartering i Roquefort-des-Corbieres, en gammel, liten vinlandsby med ca. 1000 innbyggere som ligger noen kilometer inn fra kysten og er et flott utgangspunkt for varierte turer i alle retninger.